Connect with us

Vedete

OK! Magazine: FOTO Soţii Iohannis au purtat în Egipt aceleaşi ţinute pe care le-au avut şi la Ziua Marinei, acum doi ani

Published

on

Albul a fost, se pare, dress-code-ul pentru vizita oficială în Egipt, cel puţin în ceea ce o priveşte pe Prima Doamnă.

Mult comentata vizită în Egipt a cuplului prezidenţial, făcută la invitaţia preşedintelui Abdel Fattah El-Sisi, nu a scăpat nici radarului stiliştilor. Dacă cei mai mulţi blamează călătoria soţilor Iohannis peste hotare într-un moment de maximă criză pentru România, alţii s-au găsit să le comenteze ţinutele, considerând că lejeritatea lor debordantă sfidează problemele din ţară.

Însuşi preşedintele, despre care unii au spus că a vrut să aibă un aer de aristocrat de Monaco, în timp ce vizita celebrul complex al piramidelor de la Gizeh, n-a reuşit să obţină acel look relaxat, pentru care ar fi trebuit să poarte cămaşa scoasă din pantaloni şi să aibă pantofi albi.

De cealaltă parte, Carmen Iohannis a avut o ţinută atipică garderobei cu care ne-a obişnuit, adoptând un outfit all-white, cu bluza prinsă în talie cu o panglică albastră.

Source Link : https://okmagazine.ro/foto-sotii-iohannis-au-purtat-in-egipt-aceleasi-tinute-pe-care-le-au-avut-si-la-ziua-marinei-acum-doi-ani/a20447295

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending