Connect with us

Red Carpet

OK! Magazine: Corina Chiriac împlineşte astăzi 72 de ani. Ce mai face marea artistă după ce s-a retras din televiziune

Published

on

Una dintre marile doamne ale cântecului românesc împlineşte astăzi 72 de ani. La mulţi şi sănătoşi ani, Corina Chiriac!

Artista a cochetat cu televiziunea realizând o foarte apreciată emisiune, însă din 2020 s-a retras din acest domeniu, după 12 ani de realizări notabile. Emisiunea sa de divertisment ”Opriţi Timpul” era foarte urmărită, a avut sute de invitaţi celebri, însă pandemia şi obligativitatea distanţării fizice a pus capăt multor proiecte de suflet.

La plecarea sa de la Naţional TV, anul trecut, artista mărturisea că are nevoie de o pauză de resetare personală şi profesională. Corina Chiriac a găzduit emisiunea de duminică timp de 12 ani, la Naţional TV. Iniţial s-a numit „Sa v-amintiţi, duminica!”, până la sfârşitul lui iunie 2014.

Din septembrie 2014, şi-a schimbat denumirea în „Opriţi timpul”. Din martie 2020 (sezonul 12), Corina Chiriac a prezentat emisiunea alături de Adrian Enache. Au fost filmate opt ediţii, dar filmările au fost oprite de pandemie.

Source Link : https://okmagazine.ro/corina-chiriac-implineste-astazi-72-de-ani-ce-mai-face-marea-artista-dupa-ce-s-a-retras-din-televiziune/a20443265

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending