Connect with us

Red Carpet

OK! Magazine: Codin Maticiuc, rol într-un serial: “Are multe feţe”

Published

on

A mai bifat o reuşită! Codin Maticiuc va juca în serialul Vlad.

”Perioada filmărilor a fost una extrem de interesantă deoarece este primul meu proiect de acest gen. Până acum am făcut doar film de lungmetraj, iar experienţa într-un serial de televiziune a fost extrem de ofertantă. M-am bucurat să mă adresez şi acestui tip de public. Am avut ocazia să fiu cu prieteni alături de care am mai lucrat, precum Jesus del Cerro (Miami Bici), Anghel Damian, Monica Bîrlădeanu (în filmul Faci sau Taci), Olimpia Melinte (a jucat în primul film produs de mine). A fost foarte fun şi m-am bucurat să joc în primul meu serial”, spune Codin.

Cel de-al patrulea şi ultimul sezon al serialului VLAD ţine telespectatorii cu sufletul la gură în fiecare luni seara, de la ora 21:30. Anghel Damian, Head Writer – Creative Producer, povesteşte despre acest moment al serialului: ”Acum că am intrat pe culoarul final şi ne apropiem cu paşi siguri spre deznodământ, personajele nostre titulare sunt într-o luptă de care pe care, toţi împotriva a toţi, fiecare pentru el, pentru adevărul lui/ei. În această luptă apar aliaţi surpriză, fie personaje noi care vor modifica fundamental sfârşitul, fie personaje care în trecut au avut o pondere mai mică, dar care acum sunt în stare să răstoarne buturuga mare. În ultima categorie se găseşte şi Bulgaru’, jucător de poker, milionar şi om care le încurcă şi descurcă pe toate”.

”Pe Codin Maticiuc sunt convins că l-aţi mai văzut, fie în filmul românesc cu cel mai mare succes la boxoffice post 90’, fie ca detectiv în Masked Singer România, sau îl cunoaşteti drept filantrop, sau scriitor de roman, sau personaj de cancan. Codin are multe feţe şi e gata să le împrumute, din nou, Bulgarului din VLAD”.

Source Link : https://okmagazine.ro/codin-maticiuc-rol-intr-un-serial-are-multe-fete/a20430929

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending