Connect with us

Vedete

OK! Magazine: Ce spune fiul lui Reghe despre Anamaria Prodan

Published

on

Anamaria  Prodan are o relaţie foarte bună cu Luca, fiul lui Laurenţiu din prima căsătorie. Ba mai mult, băiatul o consideră o a doua mamă.

„Ana este ca a doua mamă pentru mine şi nu m-a tratat diferit faţă de ceilalţi. Suntem toţi fraţi şi copiii ei. Întotdeauna a avut grijă şi a îndeplinit orice dorinţă, oricând am avut vreuna. Îi sunt foarte recunoscător pentru tot şi mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea. Suntem o familie frumoasă şi îi mulţumesc pentru toate lucrurile frumoase din viaţa mea! Te iubesc”, a scris Luca în cartea lansată de Anamaria Prodan.

Impresara a povestit cum s-a produs prima lor întâlnire.

“Laurenţiu mi-a povestit despre copilul lui, pe care l-a luat apoi  acasă şi ne-a pus să stăm faţă în faţă, cunoscându-l astfel pe Luca de când avea patru ani şi jumătate. Eu i-am vorbit despre cele două fetiţe din prima căsătorie (…). Mi-a plăcut Luca din prima secundă şi ne-am lipit unul de altul, ceea ce ne-a atras numai rele, şi mie, şi lui, pentru că mama lui s-a simţit obligată să se răzbune pe conexiunea asta rapid stabilită”, scrie Ana în cartea ei, „Da, sunt cea mai bună!”.

Source Link : https://okmagazine.ro/ce-spune-fiul-lui-reghe-despre-anamaria-prodan/a20443115

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending