Connect with us

Red Carpet

OK! Magazine: Andreea Ibacka, primele declaraţii după ce a născut: “Cabral, eu nu mai sunt grasă, dar nu ştiu despre tine”

Published

on

Andreea Ibacka a trăit cu emoţie ultimele zile. Actriţa a adus pe lume, în urmă cu două zile, într-un spital privat, un băieţel de toată frumuseţea de 3.420, iar acum a vorbit despre fericirea pe care o trăieşte.

Cabral a fost nevoit să stea departe în aceste zile de cele două minuni din viaţa lui, din cauza restricţiilor pentru covid, dar familia se va reuni mâine.

„Nici nu ştiu cum să încep. Am fost copleşită de foarte multe mesaje şi gânduri cât se poate de sincere şi pure, iar pentru asta vă mulţumesc din suflet. Da, am născut. Cabral, eu nu mai sunt asă, dar nu ştiu despre tine. Lăsând gluma la o parte, marţi s-a întâmplat minunea din viaţa noastră. Am intrat în travaliu aşa cum mă aşteptam şi m-a adus soţul. Sunt singură la maternitate, aşa cum se întâmplă în perioada aceasta, dar suntem foarte bine. Suntem mega fericiţi şi suntem nişte norocoşi”, a declarat Andreea Ibacka.

Source Link : https://okmagazine.ro/andreea-ibacka-primele-declaratii-dupa-ce-a-nascut-cabral-eu-nu-mai-sunt-grasa-dar-nu-stiu-despre-tine/a20421290

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending