Connect with us

Actualitate

Ziarul Romanesc: Ciocniri violente la Londra între poliție și demonstranții anti-vaccinare. Mai mulți polițiști au fost răniți

Published

on

Mai mulți polițiști au fost răniți în weekend într-o ciocnire cu manifestanții antivacciniști, la Londra. Protestatarii cer ca vaccinarea anti-COVID să nu fie extinsă și la copiii cu vârste între 12 și 15 ani.

Manifestanții au încercat să intre în clădirea care găzduiește Agenția de Reglementare a Medicamentelor din Marea Britanie, instituție care aprobă vaccinurile împotriva COVID în Regatul Unit.

În luna august, când vaccinarea a fost extinsă la tinerii de 16-17 ani, un grup de manifestanţi a forţat intrarea unor televiziuni. De menţionat că, în Marea Britanie vaccinul anti-Covid nu este obligatoriu.

Patru ofițeri au fost răniți în timpul ciocnirilor cu protestatarii anti-vaccin din centrul Londrei, a declarat Poliția Metropolitană.

Source Link : https://ziarulromanesc.net/actualitate-uk/ciocniri-violente-la-londra-intre-politie-si-demonstrantii-anti-vaccinare-mai-multi-politisti-au-fost-raniti/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending