Connect with us

În politică

RL: Taberele Orban și Cîțu se bat în rezoluții înaintea congresului de săptămâna viitoare

Published

on

Sâmbătă, la ședința Biroului Permanent al PNL, s-a adoptat o rezoluție propusă de prim-vicepreședintele Rareș Bogdan. Participanții la ședință au vrut ca documentul, care are 10 puncte, să prevadă, printre altele, susținerea pentru Guvernul Cîțu și invitarea membrilor USR PLUS la dialog fără precondiții inacceptabile.

Acest document are 10 puncte și a fost a adoptat în unanimitate de liberalii prezenți la ședința de sâmbătă. Primele cinci puncte sunt despre guvern și parteneriatul cu președintele României.

„1. Rămânem ferm angajați în actul guvernării României.
2. Asigurăm cetățenii și mediul de afaceri, care au exprimat îngrijorări cu privire la stabilitatea politică din România, că suntem perfect conștienți de responsabilitățile PNL și că toate eforturile noastre sunt îndreptate către asigurarea stabilității și funcționarea cât mai bună a guvernării, dincolo de orice dispută de pe scena politică.
3. Salutăm recenta aprobare în Guvernul României a Programului național de investiții „Anghel Saligny” și considerăm acest program o soluție bună și necesară pentru modernizarea țării, pentru dezvoltarea multor comunități locale.
4. Solicităm Guvernului României luarea tuturor măsurilor posibile pentru a proteja cetățenii în contextul scumpirilor care au avut loc în sectorul energetic și care le afectează nivelul de trai.
5. Reafirmăm susținerea categorică pentru parteneriatul dintre partidul nostru și președintele României, Klaus Iohannis. Acest parteneriat este esențial pentru buna conducere a României, pentru succesul guvernării liberale și pentru credibilitatea ei în plan intern și extern”, scrie în documentul liberalilor.

Source Link : https://romanialibera.ro/la-zi/taberele-orban-si-citu-se-bat-in-rezolutii-inaintea-congresului-de-saptamana-viitoare/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending