Connect with us

În politică

RL: Orban: O soluție la criza politică ar fi demisia premierului

Published

on

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat la Arad, joi seară, că o soluţie la criza politică poate fi demisia premierului.

Orban a fost întrebat de jurnalişti despre presupusa opţiune a preşedintelui Klaus Iohannis pentru Florin Cîţu la preşedinţia partidului.

„Eu cer votul delegaţilor fiecărei filiale, care vor participa la congres. Alegerea preşedintelui trebuie să fie alegerea fiecărui delegat care va participa la congres. Preşedintele Partidului Naţional Liberal nu se alege prin decret prezidenţial”, a răspuns Ludovic Orban.

El a adăugat că premierul a pierdut masiv din încredere în ultima perioadă, pe fondul crizei politice pe care ar fi declanşat-o.

„Este adevărat că premierul traversează o perioadă în care a pierdut masiv din încredere şi popularitate, este adevărat, în urma crizei politice care a fost declanşată prin decizii care nu au fost luate cu consultarea partidului, fără acordul preşedintelui. Practic, s-a provocat o criză guvernamentală gravă care împiedică existenţa unui Guvern cu deplină capacitate”, a spus Orban, citat de Agerpres.

Source Link : https://romanialibera.ro/la-zi/politica/orban-o-solutie-la-criza-politica-ar-fi-demisia-premierului/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending