Connect with us

Știri - Social

RL: OportUNITATE în Școala de la Sat

Published

on

Pe principiul “Școala de la sat e tot școala de stat” oameni de bine și-au unit forțele pentru modernizarea școlilor și grădinițelor din Scorțeni.

Proiectul are ca scop reducerea diferențelor educaționale între mediul urban și rural. Prin oferirea de oportunități egale copiilor de la sate.

În urma întâlnirilor și inițiativelor Romanian Business Leaders, Repatriot și Antreprenorești – Adoptă un Sat, comunitatea acționează!

Voluntari din comuna Scorțeni, antreprenori, atât din România cât și din Diaspora. Cu ajutorul Fundației Comunitare Prahova și autorităților locale au inițiat prima campanie de strângere de fonduri pentru modernizarea școlilor din mediul rural, de la Scorțeni.

Raluca Uță, managerul de proiect al “Antreprenorești – Adoptă un Sat” pentru comuna Scorțeni și inițiatoarea programului OprtUNITATE în Școala de la Sat, își aduce aportul la implementarea și derularea acestuia prin experiența și cunoștințele dobândite ca manager în cadrul trustului multi academic Chrysalis, Londra.

Source Link : https://romanialibera.ro/social/educatie/oportunitate-in-scoala-de-la-sat/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending