Connect with us

Lifestyle

RL: Oana Tache, primul jurnalist român invitat să modereze dezbaterea NEXT GENERATION EU la Parlamentul European

Published

on

În perioada 8-9 octombrie, Oana Tache va modera dezbaterea „NEXT GENERATION EU: Revenirea Economică post COVID 19″. Dezbaterea face parte din cadrul evenimentului (EYE) desfășurat în 2021 sub umbrela Conferinței privind Viitorul Europei.

Astfel, Oana Tache devine primul jurnalist român invitat să modereze o astfel de dezbarere la Parlamentul European.

Oana Tache s-a alăturat ca voluntar campaniilor desfășurate de Parlamentul European în România încă din 2019 și a devenit singurul influencer român invitat în 2021 care a luat parte la dezbaterea State of The European Union.

Sunt extrem de fericită că anul acesta am ocazia să moderez un panel în cadrul acestui summit. O experiență fără precedent pentru mine și pe care o aștept cu multe emoții! EYE2021 face parte din Conferința privind Viitorul Europei. Proces consultativ cu cetățenii de toate vârstele din Uniunea Europeană. Sub tagline-ul “The future is ours”. #EYE2021 va desfășura activități online începând cu 4 octombrie care vor culmina cu cele 2 zile de evenimente în regim hibrid la sediul Parlamentului European din Strasbourg și Franța.

Source Link : https://romanialibera.ro/lifestyle/vedete/oana-tache-primul-jurnalist-roman-invitat-sa-modereze-dezbaterea-next-generation-eu-la-parlamentul-european/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending