Connect with us

LA ZI

RL: Informare meteo ANM. Vremea se strică în mai multe zone ale țării

Published

on

Administrația Națională de Meteorologie a emis joi o nouă informare meteo, care vizează mai multe zone ale țării.

În intervalul 16 septembrie, ora 19:00 – 18 septembrie, ora 10:00 în vestul, centrul și nordul țării, precum și în zonele de munte vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse, descărcări electrice și izolat căderi de grindină.
În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp, iar pe alocuri, 30…40 l/mp, îndeosebi la munte.
Temporar vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor, cu viteze, în general, de 45…50 km/h, iarîn zona montană înaltă, de peste 70 km/h.

Astfel de fenomene se vor semnala începând din după-amiaza zilei de vineri (17 septembrie) pe arii restrânse și în restul teritoriului.

În Capitală vremea se menține caldă

În intervalul 16.09.2021 ORA 19:00 – 18.09.2021 ORA 10:00, în zona municipiului București, cerul va fi variabil, cu înnorări vineri (17 septembrie) spre seară și noaptea, când va crește probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile minime vor fi de 15…17 grade, ușor mai scăzute în zona preorășenească.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade.

Source Link : https://romanialibera.ro/la-zi/informare-meteo-anm-vremea-se-strica-in-mai-multe-zone-ale-tarii/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending