Connect with us

Vedete

OK! Magazine: Nadine, probleme în căsnicie? “Aş putea fugi de acasă cu un bărbat mai în vârstă, cu burtă şi chelie”

Published

on

A luat-o de la capăt într-un alt colţ de lume. După ce a finalizat liceul, vedetă s-a mutat în Franţa alături de soţul şi copilul ei.  Acum face o mărturirsire controversată.

Acum, Nadine recunoaşte că s-ar aventură prin lume cu un bărbat mai în vârstă, dar care să o iubească aşa cum a visat cândva. “Aş putea fugi de acasă cu un bărbat mai în vârstă, cu burtă şi chelie, şi cu un venit modest, atât timp cât este inteligent, cultivat, rafinat, moral şi care să mă iubească aşa cum am visat odată că se poate. Nu sunt singură. Deseori în conversaţiile cu prietenele mele regăsesc acelaşi deziderat. Asta îmi demonstrează ceea ce ştiam şi simţeam, că nu despre cum arăţi e vorba sau despre ce bunuri posezi, pentru a fi dorit cu pasiune şi iubit. Întrebarea mea este: Şi bărbaţii simt la fel? Şi ei ar putea fugi în lumea cu o femeie mai în vârstă, cu trupul vârstei, cu chipul vârstei şi cu un venit modest, atât timp cât este inteligenţă, morală, cu un venit modest…?”

Source Link : https://okmagazine.ro/nadine-probleme-in-casnicie-as-putea-fugi-de-acasa-cu-un-barbat-mai-in-varsta-cu-burta-si-chelie/a20395356

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending