Connect with us

Vedete

OK! Magazine: Loredana, fotografie inedită de la nunta Simonei Halep. Ce ţinută a ales artista pentru eveniment

Published

on

Mare nuntă, mare în lumea mondenă din România. Marea sportivă Simona Halep a avut la nunta sa cu Toni Iuruc o mulţime de vedete.

Nu a lipsit Loredana, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din ţară. Şi nu doar în calitate de cântăreaţă, ci şi de prietenă a sportivei. Jurata Next Star a declarat pentru Cancan: „I-am pregătit ceva foarte romantic, special pentru acest moment atât de special din viaţa lor. «Bună seara, iubite!», normal. Suntem prietene, am cântat şi de ziua ei. Avem antecedente. Dar bineînţeles că acum e ca niciodată. Cu totul şi cu totul altceva. Simonei îi transmit să fie fericită, sănătoasă, să aibă putere, să ne încânte în continuare cu talentul ei şi prin felul în care ne inspiră şi să rămână în continuare number one”.

Lori a avut o apariţie spectaculoasă la nuntă, într-o ţinută turcoaz, care se asorta minunat cu ochii săi, însă mult mai cuminte decât o ştim de obicei. Căci nonconformista artistă adoră să îşi etaleze fizicul apetisant în haine provocatoare, însă s-a abţinut la acest eveniment cu ştaif. Petrecerea de cununie a Simonei Halep s-a aflat sub umbrela pandemiei de coronavirus, iar oaspeţii au dat stingerea la ora 2 dimineaţa, aşa cum prevede legea.

Jucătoarea de tenis a avut două ţinute pentru nunta sa şi a strălucit. De asemenea, machiajul şi bronzul Simonei au fost de revistă.

Foto: Instagram

Source Link : https://okmagazine.ro/loredana-fotografie-inedita-de-la-nunta-simonei-halep-ce-tinuta-a-ales-artista-pentru-eveniment/a20398117

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending