Connect with us

Red Carpet

OK! Magazine: FOTO Dezlănţuire totală la Untold 2021! Ce vedete au fost la festival

Published

on

După un 2020 în care am dat skip la toate marile evenimente, Clujul ne-a oferit o distracţie ca-n poveşti, timp de 4 zile şi 4 nopţi!

Parcul Central, Cluj Arena şi Sala Polivalentă au fost invadate de mii de tineri care au venit la Untold 2021, cel mai mare festival de muzică din România. Timp de patru zile (9-12 septembrie), fanii veniţi din peste 100 de ţări ale lumii s-au bucurat de prezenţa celor mai mari artişti, DJ-i şi trupe live. Numărul participanţilor a fost ceva mai scăzut ca în ediţiile anterioare (peste 265.000), dar nu cu mult, ceea ce dovedeşte că pandemia nu a fost un impediment pentru public şi că nici măsurile de siguranţă nu i-au speriat.

Primul mare artist străin care a cântat pe mainstage a fost Tyga, un rapper american cunoscut pentru hit-urile „Taste”, care are peste un miliard de vizualizări pe YouTube, şi „Dip”. Pe scena de la Cluj Arena au urcat Tujamo şi DJ Snake, unul dintre cei mai apreciaţi DJ din prezent, iar pe scena Galaxy, Pan Pot şi rusoaica Nina Kraviz au mixat până au umplut şi tribunele.

Pe scena principală a urcat şi juriul emisiunii “Super Star”, format din Smiley, Marius Moga, Raluk şi Carla’s Dream.

Source Link : https://okmagazine.ro/foto-dezlantuire-totala-la-untold-2021-ce-vedete-au-fost-la-festival/a20392778

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending