Connect with us

Red Carpet

OK! Magazine: Cine este influenceriţa care a impresionat cu ţinutele purtate la nunta lui Carmen Grebenişan. De cine a fost îmbrăcată

Published

on

Petrecere cu ştaif în lumea influencerilor!

Carmen Grebenişan s-a căsătorit zilele trecute cu iubitul ei, Alex Militaru. Cununia a avut loc la Primăria sectorului 2 din Capitală, iar naşi au fost buna sa prietenă, Alina Ceuşan, şi soţul acesteia, Raul Tişa. Cum numele de familie al mirelui este Militaru, vedeta s-a gândit ca dress code-ul petrecerii să fie military style (nr. ţinute milităreşti).

Mireasa a schimbat două rochii. De departe cea mai tare ţinută a fost cea purtată de buna ei prietenă Codrina Apostol. Aceasta a îmbrăcat o rochie scurtă cu corset, mulată pe corp, care-i punea în evidenţă picioarele lungi. La spate, rochiţa de culoare kaki a avut o trenă din tul în aceeaşi nuanţă. Ţinuta semnată de designerul Nicoleta Negură a fost accesorizată cu multe bijuterii, colier cu perle şi brăţări supradimensionate. Deşi este înaltă, Codrina nu s-a sfiit să poarte tocuri foarte înalte. Ea este originară din Iaşi, este mamă, femeie de afaceri şi un influencer de top.

“Rochiţa  Codrinei a fost realizată în trei zile, a respectat o tematică, cea army, iar eu consider că a fost acolo unde trebuie. Am avut foarte multe aprecieri, multe mesaje laudative carr mi-au făcut ziua mai frumoasă. Codrina are un stil personal foarte bine conturat, iar ţinuta i s-a potrivit perfect”, ne-a spus Nicoleta Negură, creatoarea ţinutei.

Source Link : https://okmagazine.ro/cine-este-influencerita-care-a-impresionat-cu-tinutele-purtate-la-nunta-lui-carmen-grebenisan-de-cine-a-fost-imbracata/a20381621

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending