Connect with us

Actualitate

Ziarul Romanesc: Tragedie într-o stațiune din Marea Britanie, o fetiță de doi a murit după ce rulota în care îşi petrecea vacanţa alături de familie a luat foc

Published

on

O fetiţă de doi ani a murit luni seara, în Marea Britanie, după ce rulota în care îşi petrecea vacanţa alături de familie a luat foc şi s-a făcut scrum. Tragedia s-a petrecut în Ingoldmells, staţiune din Lincolnshire.

Conform Daily Star, forţele de ordine au fost apelate în jurul orei 22.30, ora locală, pentru a fi înştiinţate în legătură cu incendiul izbucnit în parcul de rulote.

Mama fetiţei de doi ani a reuşit să evacueze din rulotă trei dintre copiii care se aflau alături de ea, însă nu a putut să o salveze şi pe fetiţa de doi ani. Alte aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din zona respectivă, de teamă ca incendiul să nu se extindă şi la alte rulote.

Irlanda, tragedie în ziua nunții, mirele accidentat mortal de un șofer care a intrat în autostradă pe contrasens

Autorităţile locale au demarat o anchetă la faţa locului, pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs tragedia. Deocamdată nu se ştie cauza incendiului, însă este de aşteptat ca anchetatorii să petreacă toată ziua de marţi în parcul de rulote pentru a aduna probe şi a sta de vorbă cu mai mulţi posibili martori.

Source Link : https://ziarulromanesc.net/actualitate-uk/tragedie-intr-o-statiune-din-marea-britanie-o-fetita-de-doi-a-murit-dupa-ce-rulota-in-care-isi-petrecea-vacanta-alaturi-de-familie-a-luat-foc/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending