Connect with us

Știri din UK

Ziarul Romanesc: PayPal va permite clienţilor din Marea Britanie să cumpere, să vândă şi să deţină bitcoin şi alte criptomonede, începând din această săptămână

Published

on

PayPal Holdings va permite clienţilor din Marea Britanie să cumpere, să vândă şi să deţină bitcoin şi alte criptomonede, începând din această săptămână, a declarat compania luni, transmite Reuters.

Lansarea, care marchează prima extindere internaţională a serviciilor de criptomonede ale PayPal în afara Statelor Unite, ar putea inspira adoptarea pe scară largă a noii clase de active.

Cu peste 403 milioane de conturi active la nivel global, compania din San Jose, California, este una dintre cele mai mari companii financiare care oferă consumatorilor acces la criptomonede.

Condiții de ieșire din România pentru cetățenii români minori

PayPal a lansat cumpărarea şi vânzarea criptomonedelor în Statele Unite la începutul acestui an, permiţând ulterior clienţilor să îşi folosească deţinerile de monede digitale pentru a face cumpărături de la milioanele de comercianţi din reţeaua sa.

Source Link : https://ziarulromanesc.net/stiri-uk/paypal-va-permite-clientilor-din-marea-britanie-sa-cumpere-sa-vanda-si-sa-detina-bitcoin-si-alte-criptomonede-incepand-din-aceasta-saptamana/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending