Connect with us

Timp liber

Ziarul Romanesc: Englezii cer ca ziua de luni să fie liberă, dacă Anglia bate Italia: „Vom fi prea mahmuri ca să mergem la muncă”

Published

on

O petiție prin care se solicită ca ziua de luni, de după finala Euro 2020 să fie liberă în cazul în care Anglia câștigă a depășit 300.000 de semnături.

Inițiatorul Lee Jones a pus petiția pe site-ul Parlamentului joi, 8 iulie, spunând că ar fi „benefic și sensibil” să oferim țării o zi liberă.

Cu toate acestea, premierul Boris Johnson a refuzat să acorde o zi liberă, dar a spus că va lua în considerare alte opțiuni și intenționează ca o paradă a victoriei să fie amânată până după 19 iulie, scrie Daily Mail.

Multe firme intenționează să ofere angajaților liber în ziua respectivă – sau să-i lase să vină mai târziu la muncă în ziua de luni- după ce milioane de englezi s-au prezentat la lucru mahmuri și obosiți – sau nu au venit deloc.

 

Source Link : https://ziarulromanesc.net/timp-liber/englezii-cer-ca-ziua-de-luni-sa-fie-libera-daca-anglia-bate-italia-vom-fi-prea-mahmuri-ca-sa-mergem-la-munca/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending