Connect with us

Prim plan

Ziarul Romanesc: A fost dezvăluită suma ENORMĂ pe care Marea Britanie o va plăti pentru ieșirea din UE. Este mai mare decât se știa. O parte trebuie achitată în termen de ȘASE LUNI

Published

on

A fost dezvăluită suma enormă pe care Marea Britanie o va plăti pentru ieșirea din UE și este mai mare decât se știa la momentul semnării acordului de retragere.

Astfel, Marea Britanie trebuie să achite Uniunii Europene 40,8 miliarde de lire sterline, cu 2 miliarde mai multe decât se aștepta. Mai mult, o parte din sumă imensă trebuie plătită în termene de doar șase luni, potrivit Bruxellesului.

Documentele oficiale depuse la Bruxelles arată că contribuabilii din Marea Britanie trebuie să plătească aproape 41 de miliarde de lire sterline pentru părăsirea Uniunii Europene – cu aproape 2 miliarde de lire sterline mai mult decât se prognozase.

Source Link : https://ziarulromanesc.net/prim-plan-uk/a-fost-dezvaluita-suma-enorma-pe-care-marea-britanie-o-va-plati-pentru-iesirea-din-ue-este-mai-mare-decat-se-stia-o-parte-trebuie-achitata-in-termen-de-sase-luni/

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending