Connect with us

INTERNATIONAL

RL: Un bărbat a furat bijuterii de 2 milioane de euro și a fugit cu o trotinetă electrică în Paris

Published

on

Un bărbat a reușit să jefuiască un magazin de bijuterii din centrul Parisului venind pe o trotinetă electrică și a plecat încărcat cu pietre prețioase și accesorii în valoare de 2 milioane de euro. Poliția a găsit bijuteriile ziua următoare.

Un bărbat pe o trotinetă electrică a reușit să dea una dintre cele mai mari și controversate spargeri la un magazin de bijuterii din centrul Parisului. Acesta a venit pe trotinetă până la magazinul  Chaumet, situat în apropiere de Champs-Elysées, cu o mască pe față, ca mai apoi să îi amenințe pe angajați că va detona o bombă pe care ar fi amplasat-o în incinta magazinului.

Potrivit presei internaționale, poliția a declarat că hoțul i-a obligat pe angajați să-i dea bijuterii și pietre prețioase în valoare de 2 milioane de euro, dar și cheile magazinului ca să îi încuie la plecare.

Ziua următoare, poliția franceză a identificat 2 suspecți originari din Muntenegru în legătură cu jaful de la Chaumet și au găsit asupra lor bijuteriile și pietrele prețioase furate. Aceștia au fost opriți pe o autostradă, lângă granița cu Germania, iar până acolo au folosit transportul în comun.

Source Link : https://romanialibera.ro/international/un-barbat-a-furat-bijuterii-de-2-milioane-de-euro-si-a-fugit-cu-o-trotineta-electrica-in-paris-843673

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending