Connect with us

Lifestyle

RL: Ștefania Cîrcu va prezenta ediția de vară a emisiunii „Starea nației”

Published

on

Prima TV și producătorii emisiunii Starea nației le-au pregătit telespectatorilor o surpriză în august.

O lună întreagă de emisiune de luni până joi, de la ora 22.30, la Prima TV. Același format, care folosește uneltele umorului pentru a taxa derapajele din societate și pentru a dezvolta spiritul critic al privitorilor, dar cu o abordare ceva mai relaxată. Ca de vacanță.

Emisiunea va fi prezentată de Ștefania Cîrcu, care s-a alăturat echipei Starea nației în urmă cu un an. Ștefania are 24 de ani, este actriță de teatru și film, a absolvit Facultatea de Științe Politice, Universitatea București, și Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, București, Arta Actorului. Este cunoscută în cinematografie pentru rolul din “Mia își ratează răzbunarea” (2020), pentru cel din spectacolul de teatru “Neguțătorul din Veneția” (2019), pus în scenă la Teatrul Național “I.L. Caragiale” București, dar și pentru intervențiile alături de Dragoș Pătraru din emisiunea Starea Nației.

Source Link : https://romanialibera.ro/lifestyle/stefania-circu-va-prezenta-editia-de-vara-a-emisiunii-starea-natiei-843692

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending