Connect with us

În politică

RL: Marcel Ciolacu, un nou atac la adresa premierului

Published

on

„După ce a ratat – bigtime – toate ţintele de vaccinare, coordonatorul principal al campaniei, premierul Cîţu, se preface că nu înţelege de ce”, spune preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

„După ce a ratat – bigtime – toate ţintele de vaccinare, coordonatorul principal al campaniei, premierul Cîţu, se preface că nu înţelege de ce. Dacă ar scoate capul din întâlnirile cu primarii din partid, adevărul i-ar exploda în faţă. Pentru că România este neguvernată de la începutul anului!!!

Campania de vaccinare n-a fost o clipă în #echipacastigatoare! Pentru că voi faceţi la Guvern documente de partid şi împărţiţi banii românilor pentru a pune mâna pe ciolan la PNL, fără a mişca un deget pentru vaccinare şi pentru pregătirea ţării de un posibil val 4 al pandemiei. Pentru că v-aţi pus voi – marele Brad Pitt în mizerie şi cu Raluca Turcan von Brukenthal – în tot felul de clipuri penibile doar ca să vă faceţi campanie pentru Congres. I-aţi speriat atât de rău pe români, încât închid televizorul numai când vă văd”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Source Link : https://romanialibera.ro/politica/marcel-ciolacu-un-nou-atac-la-adresa-premierului-843635

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending