Connect with us

În politică

RL: Iohannis îndeamnă la vaccinare: România trebuie să fie pregătită pentru valul patru al pandemiei

Published

on

România trebuie să fie pregătită pentru a face faţă valului patru al pandemiei de COVID-19, iar cea „mai sigură” cale pentru a o încetini este vaccinarea, a declarat, miercuri, preşedintele Klaus Iohannis.

„Acest virus cu care ne confruntăm de atâtea luni a făcut şi continuă să facă victime. Deşi acum ne aflăm într-o perioadă cu un număr scăzut de infectări, trebuie să fim realişti. Pandemia nu s-a încheiat. Vedem în multe ţări o intensificare, aşa numitul val patru, şi România trebuie să fie, la rândul ei, pregătită pentru a-i face faţă. Cea mai sigură cale pentru a încetini această pandemie rămâne vaccinarea şi îi îndemn pe toţi care nu s-au vaccinat încă să meargă cu încredere să se vaccineze, pentru că efectele benefice de protejare împotriva COVID-19 sunt certe şi demonstrate. Fiecare persoană în plus dacă se vaccinează contribuie cu responsabilitate la încheierea acestei grave crize sanitare”, a spus şeful statului, la ceremonia de decorare a 45 de medici şi asistenţi medicali cu ocazia Zilei Naţionale a Ambulanţei.

Source Link : https://romanialibera.ro/politica/iohannis-indeamna-la-vaccinare-romania-trebuie-sa-fie-pregatita-pentru-valul-patru-al-pandemiei-843657

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending