Connect with us

Lifestyle

RL: Întregalde, de Radu Muntean, în premieră în cinematografele din peste 20 de orașe din țară

Published

on

Întregalde, semnat de Radu Muntean, a fost selecționat în cadrul celei de-a 46-a ediție a Toronto International Film Festival (TIFF) în secțiunea Contemporary World Cinema.

TIFF va avea loc în Canada între 9 și 18 septembrie și este cel mai important festival de film de pe continentul Nord American și unul dintre cele mai prestigioase din lume.

În România filmul va putea fi văzut în premieră națională la Cluj la cea de-a 20-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania și, imediat după aceea, în cinematografele din peste 20 de orașe din țară.

Spectatorii din București, Alexandria, Bacău, Bistrița, Botoșani, Brașov, Buzău, Cluj, Constanța, Craiova, Focșani, Iași, Neptun, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Saturn, Sibiu și Timișoara vor putea vedea pe marile ecrane din orașul lor filmul produs de Multi Media Est și distribuit de Voodoo Films, începând de săptămâna viitoare.

Source Link : https://romanialibera.ro/lifestyle/intregalde-de-radu-muntean-in-premiera-in-cinematografele-din-peste-20-de-orase-din-tara-843688

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending