Connect with us

Lifestyle

RL: Fiica Andreei Esca surprinsă în compania altui băiat! S-a despărțit Alexia Eram de Mario Fresh?

Published

on

În ultima perioadă, presa tabloidă scrie că Alexia Eram, fiica Andreei Esca, și partenerul ei, Mario Fresh, s-ar fi despărțit. Însă suspiciunile au luat amploare, după ce Alexia s-a fotografiat în compania altui băiat!

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de cinci ani și până în prezent toate au decurs toate bine în relația lor, ba chiar la un moment dat povesteau că își doresc ca în viitor să formeze o familie. Cu toate astea, iată că noi suspiciuni legate de o despărțire apar.

Alexia se pare că dă apă la moară zvonurilor legate de despărțirea sa de cântărețul Mario Fresh. Aceasta a publicat în mediul online o imagine în care este surprinsă dormind în brațele altui băiat, cu toate că Mario mărturisea în urmă cu câteva zile că toate merg bine între ei.

Vara aceasta Alexia Eram l-a lăsat acasă pe Mario Fresh și a plecat în vacanță în Mykonos, în compania prietenilor, lucru care a dat de bănuit gurilor rele.

Source Link : https://romanialibera.ro/lifestyle/fiica-andreei-esca-surprinsa-in-compania-altui-baiat-s-a-despartit-alexia-eram-de-mario-fresh-843697

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending