Connect with us

INTERNATIONAL

RL: Barack Obama investește în NBA Africa alături de mari jucători de baschet

Published

on

Barack Obama a decis să se implice mai mult în dezvoltarea popularității ligii profesioniste de baschet în Africa și a anunțat investiții majore la nivelul NBA Africa, pentru tineri. De asemenea, acesta a susținut că baschetul a creat de-a lungul timpului legături între oameni.

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii a transmis că se va implica activ în dezvoltarea popularității ligii profesioniste de bachet nord-americane din Africa și va face investiții considerabile în NBA Africa. De asemenea, Obama urmărește și extinderea fundației pentru tinerii iubitori de sport și socializare.

“NBA a fost mereu un mare ambasador pentru SUA, utilizând baschetul pentru a crea legături mai profunde în lume şi, în Africa, baschetul are capacitatea de a promova şanse mai bune, o mai bună egalitate şi asumarea responsabilităţii. Investind în aceste comunităţi, apărând egalitatea între sexe şi întreţinând pasiunea pentru baschet, eu cred că NBA Africa este în măsură să facă diferenţa pentru mulţi tineri africani”, a transmis Barack Obama într-un comunicat.

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending