Connect with us

Vedete

OK! Magazine: Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu prezintă împreună o emisiune. Unde vor putea fi văzuţi

Published

on

Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu vor face show, din toamnă, la Antena 1.

Preţul cel bun (The Price is Right) este o emisiune de divertisment, în care participanţii concurează pentru a câştiga premii în bani şi produse, aproximând sau ghicind exact preţul unor produse prezentate.

”Filmăm chiar acum pentru Preţul cel bun, un format original, clasic, dar foarte frumos. E o emisiune în care oamenii câştigă şi sunt tot mai rare genul acesta de show-uri, în care toţi concurenţii au o şansă la premiu. Mă bucur că sunt alături de Liviu, avem o chimie foarte bună, ne ştim foarte bine, ne înţelegem din priviri. Când suntem împreună, atmosfera este garantată, hazul este garantat! Mă bucur că fac parte din acest proiect şi sunt convins că şi cei de acasă se vor bucura alături de noi.

Cred eu că cel mai important lucru este că îi vom face pe oameni să câştige şi îi vom ajuta să fie fericiţi. Văd un interes mare în jurul acestui show, deja ne-au trecut pragul oameni din toată ţara, care au venit până aici să se joace, să câştige şi să trăiască nişte momente frumoase”, a declarat Andrei Ştefănescu.

Source Link : https://okmagazine.ro/liviu-varciu-si-andrei-stefanescu-prezinta-impreuna-o-emisiune-unde-vor-putea-fi-vazuti/a20323603

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending