Connect with us

Vedete

OK! Magazine: Dani Oţil, foc şi pară după ce s-a întors de la mare: ” Ieşi ud din apă şi ajungi uscat la şezlong. Nisipul e mai mult zgură”

Published

on

Dani a povestit azi dimineaţă la ”Neatza” cea mai recentă experienţă cu Litoralul românesc. Asemeni multora, şi Dani critică schimbările făcute la mare, în staţiunea Mamaia.

Era staţiunea cea mai prietenoasă, cu nisip fin şi apă mică. Acum înnisiparea făcută de către Apele Române a extins plajele, iar operatorii economici nu au dreptul să amplaseze şezlongurile pe această porţiune. La fel, nisipul este o problemă. Plin de scoici şi pilitură de pietre, nu îţi lasă de ales decât să îţi cumperi pantofi de plajă, necesari şi pe plajele cu pietre din afară. Iată ce a spus şi Dani Oţil, în emisiunea pe care o prezintă: „Am fost la mare în weekend. Am dormit într-o cameră de hotel antifonată. Nu-i mai auzi pe cei de afară si nici pe vecini că fac hâţa-hâţa. Liftul venea direct în cameră. Plaja e imensă. Ieşi ud din apă şi ajungi uscat la şezlong. Nisipul e la fel, trebuie să umbli în slapi, e mai mult zgură. În rest, aceiaşi sâni prost puşi. Ţâţili ca la noi nu găseşti nicăieri. Sâmbătă ne-am ars, că nu ne-am luat nici crema de protecţie că am zis că oricum e ploaie. Duminică a plouat.”, a povestit amuzat Dani Oţil la Neatza.

 

Source Link : https://okmagazine.ro/dani-otil-foc-si-para-dupa-ce-s-a-intors-de-la-mare-iesi-ud-din-apa-si-ajungi-uscat-la-sezlong-nisipul-e-mai-mult-zgura/a20276991

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending