Connect with us

Vedete

OK! Magazine: Cum şi-a cerut Mircea Diaconu soţia în căsătorie: “I-am oferit o cafea, m-a refuzat categoric”

Published

on

Sunt de 41 de ani împreună şi nu îşi imaginează viaţa unul fără celălalt.  Mircea Diaconu şi  Diana Lupescu par să fi descoperit secretul unei vieţi pline de iubire în doi. Povestea lor a început pe neaşteptate.

“În 1979, prima noastră întâlnire a fost la Teatrul Bulandra, am vrut să fiu amabil cu o colegă actriţă, i-am oferit o cafea, m-a refuzat categoric. La a doua întâlnire, la mare, am pălăvrăgit şi cu asta basta. A venit toamna, în 1980, m-am întâlnit cu Eugenia Vodă, ploua, i-am cerut telefonul Dianei, atât. Am simţit nevoia s-o sun, i-am zis că am treburi prin Moldova, pot să beau o cafea, la tine, la Bacău. Am ajuns acolo, «ai o cafea, că aşa ai zis», am băut o cafea în bucătărie, am vorbit de teatru, am mai intrat în sufragerie, nu m-am gândit la nimic înainte, dar în clipa aceea mi-a venit s-o întreb: «Dacă te-aş cere de soţie, ce-ai zice?». «Aş fi de acord», a răspuns ea. Am continuat să discutăm. Apoi, seara, am întrebat-o încă o dată: «Hai să fim şi serioşi, vrei?». Şi au trecut 41 de ani şi ceva de atunci, ne-am căsătorit, ani divini”, a povestit Mircea Diaconu la Kanal D, în emisiunea Denisei Rifai.

Source Link : https://okmagazine.ro/cum-si-a-cerut-mircea-diaconu-sotia-in-casatorie-i-am-oferit-o-cafea-m-a-refuzat-categoric/a20323502

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending