RL: Nicușor Dan, propune ”un buget realist și transparent, concentrăm pe adevăratele priorități”

0
10

Primarul General, Nicuşor Dan, a dat detalii astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, despre dezbaterile care au avut loc zilele acestea cu directorii din instituţie şi reprezentanţii organizaţiilor non-guvernamentale pe marginea bugetului pentru anul 2021.

Primarul General a mulţumit ONG-urilor participante la discuţii şi a reliefat rolul acestora în dezvoltarea Bucureştiului.

De asemenea, Nicuşor Dan a subliniat că bugetul Primăriei Capitalei trebuie să fie real dimensionat, că trebuie să existe o coerenţă a cheltuielilor, cu venituri reale, astfel încât municipalitatea să poată recâştiga încrederea băncilor şi a pieţei.

Primarul General, Nicuşor Dan: “Bugetul Primăriei Capitalei este al nostru, al tuturor, al locuitorilor, şi de aceea suntem acum într-un proces de dezbatere pe care l-am început cu Executivul, cu consilierii generali şi cu ONG-urile şi vom continua după ce vom ajunge la o formă agreată cu cetăţenii din Bucureşti.

Doresc să mulţumesc consilierilor şi viceprimarilor care au participat la dezbatere, pentru că am avut discuţii aplicate şi am ieşit din zona de politicianism, toată lumea a vorbit aplicat, pe cifre şi pe priorităţi pentru oraş.