Ziarul Romanesc: O parte din Marea Britanie se îndreptă din nou spre lockdown. De vineri se interzice vânzarea alcoolului, localurile se închid la 18.00

0
41

Pub-urile galeze vor fi obligate să închidă la ora 18:00, iar vânzarea alcoolului va fi interzisă de vineri, întrucât țara este cufundată într-un nou lockdown, la doar câteva săptămâni după încheierea ultimelor restricții.

Primul ministru al Țării Galilor, Mark Drakeford, a subliniat o serie de măsuri pentru sectorul ospitalității, după o creștere accentuată a infecțiilor cu coronavirus, în special în rândul persoanelor sub 25 de ani.

Pub-urile, barurile și restaurantele vor fi deschise doar până la ora 18:00 și nu li se va permite să servească băuturi alcoolice în conformitate cu un sistem care este deja în vigoare în Scoția.

În cadrul noului program, cinematografele, sălile de bowling și alte spații de divertisment se vor închide, de asemenea, însă magazinele neesențiale, frizeriile, sălile de sport și centrele de agrement pot rămâne deschise.