RL: Tablete pentru copiii nevoiași dintr-o comună bistrițeană

0
28

Şeful postului de poliţie din comuna Parva a reuşit să îşi mobilizeze cunoscuţii şi să achiziţioneze 16 tablete pentru copii din familii nevoiaşe, care altfel nu puteau urmări cursurile şcolare online.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud a explicat într-un comunicat că totul a pornit de la o fetiţă din comuna Parva, care era nevoită să meargă zilnic la o vecină pentru orele online, pentru că părinţii ei nu aveau posibilitatea să îi cumpere o tabletă sau un laptop.

De la directorul şcolii din localitate, poliţistul a aflat că mai sunt şi alte cazuri de acest fel, motiv pentru care a decis să îşi mobilizeze cunoscuţii şi să achiziţioneze tablete pentru aceşti copii.

“Prin prisma meseriei, agentul principal Florin Urs, şeful postului de poliţie Parva, a întâlnit oameni în situaţii dificile. De curând, a aflat de cazul unei fetiţe din Parva a cărei familie nu avea posibilitatea de a achiziţiona o tabletă sau un laptop pentru a putea urma cursurile online. (…) Şi-a implicat cunoscuţii şi prieteni apropiaţi din copilărie şi astfel au reuşit să adune împreună banii cu care au achiziţionat 16 tablete, iar 14 dintre acestea au ajuns astăzi la copii din familii cu dificultăţii”, se menţionează în comunicatul IPJ.