RL: USR cere joi încă un vot în Senat pentru „Fără penali în funcții publice”

0
42

Radu Mihail, liderul senatorilor USR, a depus joi dimineață la Senat o solicitare de convocare de urgență a unui nou Birou Permanent pentru ora 12.00 cu un singur punct pe ordinea de zi: adoptarea inițiativei „Fără penali”.

„Tocmai am depus solicitarea să convocăm un Birou Permanent și un nou #plen astăzi, doar pentru a vota #FărăPenali, atât și nimic mai mult. Hai să nu ne mai ascundem și să punem cărțile pe masă! Așa cum a fost votată la Cameră, inițiativa poate fi votată simplu și în Senat dacă există voință politică adevarată, fără condiții.

Așa că am simplificat lucrurile pentru PSD și PNL: grupul USR a convocat Biroul Permanent al Senatului astăzi la ora 12h00 având pe ordinea de zi organizarea unei ședințe de plen cu un singur punct pe ordinea de zi: adoptarea inițiativei cetățenești de revizuire a Constituției României înregistrată cu nr. L447/15.07.2020. Cu vot la distanță. Cum am votat din mai și până în noiembrie telefonic, mai putem vota o dată.”, a anunțat senatorul Radu Mihail pe Facebook.