OK! Magazine: Emisiune nouă la Antena 1! Alessandra Stoicescu şi fiica ei în vârstă de un an şi două luni au făcut anunţul

0
59

Alessandra Stoicescu face parte de luni bune din echipa Antenei 1, ea prezintă Observatorul orei 19.00. Iată că tot ea a făcut anunţul despre noua emisiune care va debuta curând. Despre ce e vorba? Micuţa ei în vârstă de un an şi două luni e tare bucuroasă!

Alessandra Stoicescu apare zilnic pe post, la Antena 1. Dincolo de viaţa ei profesională, prezentatoarea este soţie şi mamă. Este căsătorită cu Sergiu Constantinescu şi au împreună o fetiţă. Sara are un an şi două luni şi începe să meargă în picioare, face chiar şi câteva mişcări de dans.

Cu ajutorul ei, Alessandra Stoicescu a anunţat noua emisiune de la Antena 1. Este vorba despre Casa Zurli, emisiune marcă Gaşca Zurli şi Mirela Retegan, pentru copii. Când îşi face debutul la TV? Iată ce spune prezentatoarea:

“Inconfundabila Gasca Zurli ne ajută mult în perioada cu zile mai reci, în care petrecem mai puţin timp afară cu Sara. Pe langa mişcare şi dezvoltarea mai multor simţuri prin muzică, bucuria Sarei şi reacţiile ei la auzul celor de la Zurli mă fac să mă topesc de drag! Duminică, de la ora 10, avem încă un motiv de petrecut timp împreună, acasă, pentru ca la Antena1 începe Casa Zurli, cea mai noua emisiune pentru copii, cu activităţi distractive şi multă muzică marca Gasca Zurli ❤️ Aşteptăm cu nerăbdare, Mirela Retegan ❤️”

Ea a încărcat în mediul online şi un video în care Sara, fetiţa ei, e fascinată de muzica şi dansul celor de la Gaşca Zurli.