RL: Victimele carnagiului de pe autostrada din Germania erau din Galați

0
53

Patru persoane au murit iar o alta se află în stare critică la Spital după ce microbuzul în care se aflau a fost strivit între două camioane. Victimele au fost identificate cu greu de către polițiștii germani.

Victimele accidentului teribil produs pe o autostradă din Germania și în care patru români au murit striviți în mașina prinsă într-un blocaj rutier sunt din Galați. Este vorba de trei femei și un bărbat care au murit pe loc și un alt bărbat aflat în stare critică la Spital. Tot în stare gravă se află internat și șoferul vinovat de producerea accidentului, un bărbat care conducea un autocamion înmatriculat în Suceava, potrivit polițiștilor germani.

Camionul din România a intrat în plină viteză în microbuzul marca Opel Vivaro oprit în spatele unui camion în blocajul de pe autostradă, iar mașina izbită a fost strivită. Trei femei cu vârste cuprinse între 27 și 48 ani, și un tânăr de 27 ani au murit în momentul impactului. Cu greu a fost scos dintre fiarele contorsionate un bărbat de 40 ani care se zbate între viață și moarte pe patul spitalului.