RL: Robert Negoiță, aliatul lui Ponta, a fost suspendat din funcția de primar

0
55

Prefectul Municipiului Bucureşti a emis, la data de 31 august 2020, un ordin pentru suspendarea lui Robert Negoiță din funcția de primar al Sectorului 3 al Capitalei.

“Prefectul municipiului Bucureşti a emis acest ordin azi, 31.08.2020, pentru suspendarea mea cu data de 19.08.2020, deci retroactiv. Motivul invocat este acela că Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 3 – Sector 3 mi-a acceptat definitiv candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 3, din partea Alianţei Pro Bucureşti 2020, în condiţiile în care actualul mandat, din 2016, l-am câştigat din partea unei alte formaţiuni politice”, a anunțat, luni, Robert Negoiţă.

“Consider acest demers pripit şi lipsit de responsabilitate şi intenţionez să îl contest în instanţă. Pentru 4 săptămâni, atât cât au mai rămas până la alegeri, s-a preferat o astfel de variantă grăbită şi nechibzuită, pierzându-se din vedere complet interesul comunităţii, respectiv acela de a nu avea un vid de conducere şi coordonare la nivelul Primăriei Sectorului 3”, a precizat Robert Negoiță într-o postare pe contul său de Facebook.