RL: Ludovic Orban: ”Ultimul lucru de care are nevoie România este o nouă moţiune de cenzură a PSD!”

0
53

Premierul României a declarat vineri că o nouă încercare a social – democraților de sancționare a actualului executiv ar da măsura neseriozității și iresponsabilității PSD.

“O nouă moțiune ar fi un semn de neseriozitate şi de iresponsabilitate. S-a văzut foarte clar că nu au reuşit, cele două PSD-uri nu au reuşit să adune cvorumul necesar pentru moţiune. Acum, şi-au mai dat afară cinci parlamentari sau câţi şi-au dat afară, nici nu s-au uitat că unii aveau certificate medicale, erau…în fine, nu mă interesează ce face PSD. Cert este că ultimul lucru de care are nevoie România acum este o nouă moţiune de cenzură a PSD. România are nevoie de un guvern stabil implicat, care să rezolve problemele cetăţenilor, care să împingă economia înainte, care să se lupte cu toate instrumentele legale pentru stăvilirea răspândirii virusului şi pentru relansarea economică”, a declarat Orban.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că Guvernul nu va putea evita un vot pentru o moţiune de cenzură din partea PSD, fie că se va vota actuala moţiune, fie că va fi vorba de una depusă în sesiunea ordinară.