OK! Magazine: Ştefan Bănică a publicat prima poză alături de Lavinia Pârva, după 8 ani de relaţie

0
140

Sunt împreună de 8 ani, au un băieţel superb, dar rar au apărut unul alături de altul la evenimente, pe stradă sau în poze, pe reţelele de socializare. Iată în ce ipostază surprinzătoare au fost pozaţi acum Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva!

Nu se mai ascund! Iată că Ştefan Bănică a publicat în mediul online prima poză alături de Lavinia Pârva, după aproximativ opt ani de relaţie. Se pare că cei doi s-au bucurat de o vacanţă la munte, în România. În dreptul imaginii urcate pe Instagram, el a scris: “Noi…”

Fanii au reacţionat şi i-au oferit peste 16.000 de like-uri, dar şi multe comentarii: “Fiti mai activi pe instagram ca şi cuplu! (…) Parca sunteţi în “liceenii”. Păcat ca acei ani nu se mai întorc. Aveţi grija unul de celalalt şi iubiţi va ca viata este scurta. (…) Sunteţi frumoşi foc.Sa fiţi sănătoşi şi fericiti până la adânci bătrâneţi. (…) Sunteţi minunaţi!”

Lavinia şi Ştefan Bănică sunt împreună de aproximativ opt ani, iar în 2017 s-au căsătorit în mare discreţie, în Bulgaria, la malul mării. În mai 2019, cântăreaţa l-a făcut tată pe Ştefan pentru a treia oară, i-a dăruit încă un băieţel care poartă numele Alexandru, după regretatul frate al artistului.