OK! Magazine: Pink, la un pas de divorţ: “Oamenii îşi dau ochii peste cap când vorbim de terapia de cuplu. Căsnicia e îngrozitoare…”

0
50

“…dar şi minunată, căsnicia e linişte şi furie”, a completat artista de 41 de ani descrierea poveştii sale alături de soţul Carey Hart, cu care a luptat şi luptă în continuare pentru a-şi menţine relaţia şi familia

Pink a postat pe Istagram o imagine de cuplu, însoţită de lungă şi sinceră mărturisire despre ce înseamnă cu adevărat mariajul ei. “Eu şi Carey suntem de multă vreme în povestea asta, iar idealismul nostru încăpăţânat a fost cel care ne-a ţinut împreună”, a scris ea. “Căsnicia e îngrozitoare, minunată, e linişte şi furie în acelaşi timp. E plictisitoare, terifiantă şi îţi toacă nervii. Căsnicia înseamnă să iubeşti creatura de lângă tine în timp ce încerci să te iubeşti şi pe tine însăţi. Oamenii se amuză pe seama noastră fiindcă noi ori râdem cu gura până la urechi ori suntem la cuţite. Şi îşi dau ochii peste cap când vorbim despre terapia de cuplu. Dar să vă spun ceva: dă rezultate. Şi merită toate eforturile din lume. Terapia nu este pentru oamenii slabi sau pentru hipioţi. Este o lecţie despre cum să ai răbdare şi să stai să-l asculţi pe celălalt. Despre cum să te iubeşti pe tine însăţi pentru ca şi celălalt să te poată iubi. Te iubesc, Carey. Sunt recunoscătoare că am ajuns să facem din nou această poză împreună (foto jos)”, este mesajul lui Pink.