OK! Magazine: Lili Sandu a scăpat de 15 kilograme după naştere. Care e secretul ei

0
54

Lili Sandu a reuşit să topească rapid kilogramele obţinute în timpul sarcinii, iar asta în doar 40 de zile. Artista îşi doreşte să mai scape de opt kilograme, dar pentru asta a renunţat la anumite alimente. Acum aşteaptă ca medicul să îi permită să meargă la sală.

„S-au împlinit 40 de zile de la operaţia de cezariană, de când am născut şi am slăbit aproape un kilogram pe săptămână. Plus cele 10 kilograme pe care le-am lăsat în spital, deci ar fi vreo 15 kilograme şi ceva pierdute. Mai am vreo opt kilograme de slăbit, dar cu siguranţă se vor duce cu sport. Abia aştept ca medicul să-mi dea ok-ul pentru a merge la sală”, a povestit vedeta pe o reţea de socializare.

Lili Sandu a exclus din alimentaţie lactatele şi vrea să urmeze un program intensiv de sport cu un antrenor personal.

“Nu mai mănânc lactate. Pe perioada sarcinii am mâncat iaurturi, dar acum deloc. Lactatele sunt în general destul de acide pentru organism şi, pe perioada sarcinii, am avut o celulită cum nu am avut niciodată în viaţa mea. M-am speriat, am zis că nu se mai duce, dar s-a mai dus. Nu ţin un regim vegan încă, dar mă îndrept către. Acum trebuie să lucrăm la tonifiere”.