OK! Magazine: Ce schimbat era Nicolae al României când a ajuns prima dată în ţară! Astăzi, este cu totul transformat

0
96

Pe 1 iunie, ne-a dat vestea mult aşteptată.

El şi soţia lui, Alina-Maria de Roumanie, vor devenit părinţi. Fostul Prinţ Nicolae îţi va ţine moştenitorul în braţe undeva în luna noiembrie, iar noi de-abia aşteptăm momentul în care va veni pe lume strănepotul răposatului Rege Mihai.

Şi pentru că Nicolae al României este în tendinţe în aceste zile, poate că ar fi interesant să ne aducem aminte cum s-a schimbat destinul acestui nepot de rege, sosit pentru prima dată în România cu o altă logodnică, britanica Rebeca Margareta Byatt.

Şi nu doar destinul i s-a schimbat acestui prinţ dezmoştenit, ci şi întreaga fizionomie. Comparând fotografii cu acesta din urmă cu opt ani, mai exact din 2012, cu unele din prezent, observăm că Nicolae, acum în vârstă de 35 de ani, este cu totul altul.

Suplu, tonifiat şi mult mai elegant în ţinută, Nicolae al României aproape că nici nu zici că este unul şi acelaşi cu prinţul rotofei şi oarecum şlampăt, care venea în România la braţul unei alte femei.

Au trecut anii, iar Nicolae a prins gustul sportului şi al stilului de viaţă sănătos, lucru care l-a ajutat să se transforme în acel prinţ atrăgător, ce i-a furat inima Alinei.

Acum, cei doi tineri căsătoriţi din 2017 formează un cuplu cât se poate de frumos şi… suplu.

Foto: Click, Instagram