RL: Maria Grapini, comentariu halucinant pe Facebook: ”Parca sint ca Dunnezeu”…

0
95

Modul de-a dreptul hilar în care Maria Grapini reușește să se facă de râs, în public sau pe facebook, prin pasaje ridicole, precum cel din captura de mai sus, sunt o constantă a exprimării europarlamentarului român.

Grapini izbutește încă o dată să iasă în atenția opiniei publice printr-o ”ispravă” pe rețeaua de socializare cea mai populară în România.

Simțindu-se ”plină de speranță”, europarlamentarul s-a fotografiat pe șantierul Căminului pentru persoane vârstnice din Giroc – Timiș, lucrările fiind demarate la începutul anului, cu ajutorul donațiilor strânse din evenimentul caritabil „Balul Speranței”, organizat de Fundația Speranță pentru Voi Timișoara, președinte Maria Grapini și Asociația Femeilor Antreprenor din România – AFAR.

Legat de acest obiectiv, Maria Grapini a scris, în urmă cu câteva zile pe contul său de Facebook: ”Mi-am asumat un proiect greu dar, cu oameni care inteleg solidaritatea si cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa-l duc la bun sfarsit.Fundatia “Speranta pentru Voi”-va fi administratorul Caminului ce il construim.Asa cum am mai declarat, am putut porni proiectul cu banii colectati de la timisenii participanti la Balul Sperantei-actiune caritabila organizata de AFAR” (citat exact, conform regulilor proprii de punctuație ale europarlamentarei Grapini).

Chiar dacă postarea poate fi considerată de unii, cu indulgență, cât de cât în regulă, Maria Grapini reușește o inevitabilă lovitură de imagine răspunzând comentariului admirativ al unui susținător. ”multumesc.Nu e usor dar cand reusesti parca sint ca Dunnezeu imi da putere sa incep alt proiect! Doamne ajuta!”, scrie Maria Grapini, dând startul speculațiilor: simte ca Dumnezeu?, simte că Dumnezeu? sau este ca Dumnezeu?, pentru că, din simpa lecturare a formulării, cititorul ori nu pricepe nimic, ori e lăsat liber să înțeleagă ceea ce își alege…