Procurorii români donează 30 000 de lei către două spitale ce luptă cu COVID-19

0
90

Asociaţia Procurorilor din România a donat 30.000 de mii de lei către două spitale din România care se ocupă de tratarea pacienţilor cu COVID-19, au declarat surse medicale. Informaţia a fost cofirmată de preşedintele APR, procurorul Elena Iordache.

“Donaţiile APR au fost pentru Spitalul “Victor Babeş” din Timişoara şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov. Sumele sunt de 15.000 de lei fiecare, din contul APR, bani adunaţi în mai mulţi ani doar din cotizaţiile noastre, cu destinaţia nevoi pandemie COVID-19. Alţi colegi au făcut şi donaţii personale sau s-au mobilizat să doneze sânge. Fiecare ajută cum poate. Am pus la dispoziţie un cont unde colegii pot depune bani pentru a fi donaţi spitalelor”, a declarat Elena Iordache, potrivit Știripesurse.ro.

Şi alte asociaţii profesionale ale magistraţilor au avut demersuri similare în ultimele săptămâni. Asociaţia Magistraţilor din România a lansat pe 27 martie un apel la magistraţi, magistraţi pensionari şi alte profesii juridice să achiziţioneze echipamente medicale de protecţie pentru spitale.

Citește totul despre: