Hugh Jackman are o soţie cu 13 ani mai mare. Cum s-a afişat Deborra-Lee Furness. Fanii sunt nemulţumiţi de alegerea actorului

0
88

Hugh Jackman şi Deborra-Lee Furness au reuşit să demonstreze în cei 24 de ani de când sunt împreună că sunt făcuţi unul pentru altul. Cu toate astea, admiratorii actorului nu înţeleg cum Jackman a ales să îşi împartă viaţa cu o femeie cu 13 ani mai mare, în condiţiile în care a jucat cu atâtea frumuseţi.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile unui serial celebru, Correlli, în 1995, şi un an mai târziu s-au căsătorit.

Actorul a proiectat singur inelul de logodnă şi l-a gravat într-un mod special. Mariajul lor se bazează pe două reguli stricte, să nu petreacă niciodată mai mult de două săptămâni separaţi şi să nu se culce niciodată supăraţi. Acesta este secretul din spatele celor 24 de ani petrecuţi împreună.

Recent, cei doi au fost fotografiaţi de paparazzii în timpul activităţilor lor zilnice. În timp ce Jackman mergea cu bicicleta cu o mască de protecţie pe faţă, soţia lui plimba câinii. Hugh Jackman şi Deborra-Lee Furness şi-au continuat apoi drumul împreună.

Deborra-Lee Furness purta o haină lungă, adidaşi şi avea ochii acoperiţi de o pereche de ochelari de soare. Felul în care se poartă a dat naştere altor bârfe, iar relaţia lor a fost din nou luată în vizor, cei mai mulţi întrebându-se cum îşi găseşte un bărbat şarmant ca Jackman fericirea lângă o femeie ca Deborah.

La 51 de ani, actorul afişează o formă fizică de invidiat, dar continuă să facă sport şi în plină pandemie.

Dincolo de toate, Hugh Jackman şi Deborra-Lee Furness demonstrează, însă, că dragostea nu ţine cont de aspectul fizic, ci de puterea sentimentelor dintre doi oameni. Căsnicia lor a fost întotdeauna lipsită de controverse.

Cei doi au adoptat doi copii, asta după ce Deborah a suferit două avorturi.