Coronavirusul l-a influențat pe Tony Martin. Ce a decis ciclistul german

0
90

Ciclistul german Tony Martin, 34 ani, de patru ori campion mondial la contratimp pe şosea, a revenit asupra deciziei de a se retrage la finalul acestui sezon, din cauza pandemiei de coronavirus care a dus la suspendarea curselor.

Martin, unul din punctele forte ale echipei olandeze Jumbo Visma, urma să participe la cursele clasice de primăvară, dar anularea lor l-a forţat să-şi regândească viitorul.

”Obiectivul meu era să aştept clasicele din aprilie pentru a-mi verifica starea fizică după căderea dură de anul trecut din Vuelta, dar acum cred că trebuie să-mi amân decizia de retragere. Nu este momentul să iau decizii pripite, dar va veni şi ziua în care echipa va dori să ştie care sunt planurile mele despre retragere”, a declarat campionul german pentru ziarul Frankfurter Allgemeine.

Contractul lui Tony Martin cu Jumbo Visma expiră la finalul acestui sezon şi după accidentul urât din Turul Spaniei, germanul intenţiona să se retragă în acest an.

Martin are în palmare patru titluri mondiale în proba de contracronometru între 2011 şi 2016, cinci victorii de etapă în Turul Franţei şi un succes în clasica Paris-Nisa.

Citește totul despre:

#decizie #retragere #ciclism #tony martin