Şi starurile îşi fac aprovizionarea! În plină pandemie, Angelina Jolie şi Kate Hudson dau iama în magazinele alimentare

0
125

În plină criză coronavirus, vedetele încearcă să respecte regulile impuse de specialişti pentru a avea cât mai bine grijă de familiile lor. Iar una dintre aceste măsuri este să-şi asigure strictul necesar acasă, în caz că situaţia se poate înrăutăţi în curând şi bunurile alimentare se răresc prin magazine.

Kate Hudson şi iubitul ei, Danny Fujikawa, s-au “înarmat” cu câte o pereche de mănuşi medicale şi s-au dus la supermarket ca să-şi facă aprovizionarea, weekendul care de-abia a trecut. Foarte atenţi la tot ce atingeau şi încercând să nu piardă timpul printre rafturile magazinului, actriţa de 40 de ani şi muzicianul de 33 de ani au dat iama într-un magazin alimentar din Los Angeles, după care şi-au umplut portbagajul maşinii cu numeroasele pungi cu mâncare.

Kate a fost surprinsă chiar în interiorul supermarket-ului când se uita pe etichetele produselor şi îşi umplea coşul cu bunătăţi. Starul hollywoodian şi-a pus gluga hanoracului pe cap, pentru a se proteja mai bine de coronavirus, şi nu şi-a dat mănuşile medicinale jos până n-a ieşit din magazin.