EXCLUSIV Mirela Vaida, declaraţii despre al patrulea copil: “Vrea soţul meu încă o fetiţă”

0
179

Invitată la emisiunea online “E OK să fii vedetă?”, Mirela Vaida a vorbit despre viaţa ei personală, despre copiii care o fac aşa de fericită. Vedeta a declarat în exclusivitate că soţul ei îşi doreşte încă un copil, al patrulea.

Mirela Vaida este una dintre cele mai curajoase mămici. Şi-a dorit mereu să aibă o familie mare, cu mulţi copii care să crească fericiţi, sănătoşi. Visul i s-a îndeplinit rapid, prezentatoarea are alături de soţul ei trei copii minunaţi: o fetiţă şi doi băieţei. Ea şi-a continuat cariera chiar dacă i-a fost ceva mai greu, a trecut prin trei sarcini, a avut nevoie de recuperare şi mai multe perioade a lipsit de pe post.

Acum, Mirela Vaida prezintă emisiunea “Acces Direct”, de luni până vineri, la Antena 1. Are un job stabilit de care e mândră, dar şi foarte multe cântări pe care le onorează cu drag. Viaţa ei personală e una fericită alături de soţ, de copii. Soţul a surprins-o când i-a spus recent că îşi doreşte al patrulea copil, o fetiţă: “Vrea soţul meu încă o fetiţă. Şi eu mi-aş dori…să închidem treaba, să fie două fete şi doi băieţi.

Eu nu pot să programez, programează Dumnezeu, eu spun ce îmi doresc, doar că…nu am probleme. Mulţumesc lui Dumnezeu, corpul meu am dus aşa de bine sarcinile, am născut natural, nu îmi este teamă de nimic, am alăptat copiii, mă ocup de ei…iarăşi va însemna o perioadă în care ies din muncă.

Te dezechilibreaă un pic, dar merită. Dacă Dumnezeu va da, pe curând că aş mai face încă un copil, Pragul e la doi copii. Dacă ai trecut de doi copii, restul sunt bonus de la viaţă. Nu-i mai simţi”, a declarat Mirela Vaida Exclusiv pentru OK! Magazine.

Urmăreşte clipul video cu toate declaraţiile vedetei.