Connect with us

Comunitate

Un tânăr român din Barking a ajutat poliția să convingă un alt român să nu se arunce de pe schele

Published

on

Polițiști și cetățeni din Havering, Barking și Dagenham și Redbridge au fost premiați pentru activități civice, la un eveniment care a avut loc, vineri, 14 februarie, la Hotelul Hallmark din Woodford.

Printre oaspeții speciali prezenți s-au numărat Primarul din Redbridge, Cllr Zulfiqar Hussain, viceprimarul Havering, Cllr John Mylod și și primarul din Barking and Dagenham, Cllr Peter Chand.

Printre cei medaliați s-a numărat și românul Andrei Corduneanu, un tânăr care a ajutat poliția să recupereze un alt român care amenința că se aruncă de pe schele, în apropierea stației Barking.

Andrei s-a oferit să acționeze ca interpret. S-a urcat pe schele și, împreună cu poliția, l-a convins pe conaționalul său să coboare.

Tânărul, în vârstă de 32 de ani, era în drum spre muncă atunci când s-a întâmplat incidentul și a stat acolo câteva ore până când bărbatul a fost în siguranță.

Un român din diaspora, sinucidere live pe Facebook: „Mamă, tată, nu vreau să vă spun decât că vă iubesc”

Sinucidere în portul Calais. O româncă din UK s-a aruncat de pe feribot în Canalul Mânecii

Premiile au fost înmânate de comandantul BCU, superintendentul șef detectiv Stephen Clayman.

El a spus: „„Nu cred că mulți locuitori apreciază amploarea lucrurilor și seriozitatea lucrurilor, rezultatele grozave pe care le obțin ofițerii și curajul pe care îl arată.”

„Este minunat să-l premiați pe Andrei și ce a făcut pentru a salva viața cuiva. Este incredibil și am menționat și pe cineva din partea consiliului Barking și Dagenham. Să nu uităm că toate acestea se întâmplă și cu toți partenerii noștri din cele trei orașe.”

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending