Connect with us

Comunitate

Mario Mocan, autointitulat reprezentantul diasporei: „Nouă ne trebuie oameni mulți și proști”

Published

on

Mario Mocan s-a erijat, în ultimii doi ani, într-unul dintre reprezentanții diasporei. Apărut de nicăieri, a început să strângă în jurul lui oameni care își doreau să fie reprezentați, mai ales că prin mai multe grupuri de Facebook lansate de el și de partenerii săi.

Participant la protestul din 10 august 2018, când, spun alți protestatari, s-ar fi ascuns ca să nu intre în conflict cu jandarmii, Mario Mocan continuă să îi îmbrobodească pe unii care acceptă să îi ofere bani pentru deplasări pe te miri unde, ca să apere cauza românilor din diaspora, după cum afirmă el.

S-a remarcat prin circ pe la ambasada Spaniei, alături de alți câțiva oameni veniți să o huiduie pe Viorica Dăncilă, pe atunci premier al României. A participat, acum puțin timp, la un protest de la București pentru Roșia Montană. Dar cel mai mult s-a evidențiat prin live-uri pe care le face pe grupurile sale de Facebook, acolo unde varsă lături în capul oricui îndrăznește să îl critice: presă, foști parteneri, oameni care nu sunt de acord cu el.

Acuzații la adresa unuia dintre organizatorii protestului din 10 august: „În timp ce noi eram gazați, Mario Mocan stătea ascuns”

Ultimele dovezi arată că singurul interes al lui Mocan care locuiește în Luton, Marea Britanie, este unul personal. El are nevoie de „proști” care să cotizeze. Așa se exprimă el însuși într-o convorbire telefonică apărută în mediul on-line. Potrivit unei surse, în discuție este vorba despre românii din Italia, pe care Mocan îi consideră „tâmpiți”. Mai mult, spune același Mocan, lui îi trebuie oameni „mulți și proști”.

Iată că spune Mario Mocan într-o convorbire telefonică despre românii din Italia:

„Ce treabă ai tu și ce scuze dacă oamenii-s tâmpiți? Dă-le pace să fie tâmpiți. Nu avem nevoie de minți luminate. Îți spune eu sigur: nouă ne trebuie oameni mulți și proști. Trebuie să-ți spun ca la copiii mici? Dă-le pace, nu-i băga în seamă, că nu trebuie să fim pretini (sic!) cu ei și așa mai departe. Că nu avem relații cu ei sau dracu mai știe ce. Nu? Important e să avem oameni.”

Într-o altă convorbire, Mario Mocan își iese din pepeni din cauză că o femeie care donase pentru deplasările sale îi cerea socoteală. Motiv pentru care o face albie de porci:

„M… asta de bătrână împuțită. Că asta dac-o dat douăzăci (sic) de paunți (sic)  în sâmbăta aia, la București, crede că ne terfelește. C-așa și zâce: eu am dreptul să vă trag la răspundere. Pentru ce mă? Pentru 20 de paunți? Îmi zici unde dracu să vin să ți-i dau, că îți dau 200 și o și scuip în gură”.

 

Un grup de pe Facebook se transformă într-un partid al diasporei. Mario Mocan: „Vrem trei candidați la parlamentare”

Continue Reading
Advertisement

Categories

Trending