Marea Britanie, înghețată de Furtuna Atiya. Avertisment de COD ROȘU pentru această săptămână

0
139

Meteorologii BBC au emis o alertă de cod roșu înainte ca Furtuna Atiya să ajungă în Marea Britanie și anunță frig năprasnic, gheață și zăpadă.

Se estimează o serie de furtuni de zăpadă care vor pătrunde în Marea Britanie în această săptămână, potrivit celor mai recente prognoze ale BBC.

Regatul Unit se pregătește pentru o săptămână intensă de iarnă, cu riscul de ninsori abundente miercuri, 11 decembrie. Meteorologul BBC, Chris Fawkes, a arătat, de asemenea, în această seară, un avertisment roșu pentru în Irlanda, înainte de sosirea Furtunii Atiya.

Agenția meteo irlandeză a emis astfel avertisment de cod roșu de vânt puternic ce va putea depăși 80 de mile la oră.

Pentru Marea Britanie, se preconizează întreruperi ale călătoriilor în timpul furtunii, în timp ce Agenția pentru Mediu a avertizat cu privire la inundațiile de coastă.

Biroul de Meteorologie din Londra a emis deja un avertisment galben de vânt pentru Țara Galilor, cu gale de până la 70 km / h pentru a lovi zonele de coastă.

De asemenea, în Marea Britanie urmează o scădere uriașă, cu 6 grade Celsius în următoarele cinci zile, conform prognozei BBC.

Pe lângă ploile cu gheață și zăpada ce va cădea miercuri, Marea Britanie ar putea fi lovită de un „ciclon”.

Fiica Andreei Esca a ajuns să deteste Londra: „Lumea e rece ca și vremea, mâncarea e scumpă și străzile nesigure”